Rengöring nålbatterier

Rengöring Nålbatterier

NEO metoden den bästa metoden att rengöra nålbatterier eftersom den är effektivt, skonsam och miljövänlig.

NÅLBATTERIER

Ett nålbatteri – även kallad nålvärmeväxlare – används ofta i kalla miljöer, där inluften är mycket kall eller fuktig. En nålvärmeväxlare är en typ av värmeväxlare som används för att överföra värme mellan två olika medier, som till exempel luft och vatten. Dessa växlare har en unik design som består av en rad långa, smala rör ”nålar” som är placerade i en rörformad behållare. Den ena mediet passerar genom rören, medan den andra mediet passerar runt ”nålarna”. På så sätt kan värmeöverföringen mellan de två medierna ske utan att de två medierna blandas. Nålvärmeväxlare är effektiva och energibesparande, och används ofta i värmesystem och klimatanläggningar för att överföra värme mellan olika medier,  De är också lämpliga för att användas i kompakta system där det inte finns mycket utrymme, eftersom nålbatterier är mycket smala och tar upp minimal plats. 

NEO-METODEN OCH RENGÖRING AV nålbatterier

Nordisk Energioptimering använder sig utav sin egenutvecklade och innovativa metod, NEO-metoden, som är en kombination av torris och specialutrustning för effektiv rengöring. Neo-metoden innebär att man använder kolsyreis i flytande form för att skjuta bort smuts, föroreningar och andra ämnen från ytan av växlaren. Detta är en effektiv metod för att få bort även de mest svåra föroreningar.

En av de främsta fördelarna med NEO metoden är att det är en skonsam metod som inte skadar ytan på växlarna. Detta är   en metod som inte skadar materialet vilket  är viktigt för att bevara dess livslängd och effektivitet.

Dessutom är NEO metoden en snabb och enkel metod att använda. Det är också mycket miljövänligt eftersom kolsyre är en naturligt förekommande gas och inte släpper ut några skadliga ämnen i luften.

Sammanfattningsvis är NEO metoden den bästa metoden att rengöra nålbatterier eftersom den är effektivt, skonsam och miljövänlig.

Läs mer om vårat deltagande här och få gratisbiljett till mässan