Lackboxar

Nordisk Energioptimering är experter på rengöring av lackboxar. Med våran unika och effektiva rengöringsmetod rengör vi dina lackboxar

rengöring av lackboxar

Nordisk Energioptimering är experter på rengöring av lackboxar. Med våran unika och effektiva rengöringsmetod rengör vi dina lackboxar

Lackboxar menas med där bilarna lackas och torkas efter lackering. Här tillförs mycket jämn värme för att färgen skall torka fint. I golven finns utsug för luft och ångor. Tak och sidor av lackeringsboxen finns värmeutförseln.

När dessa aggregat och kanaler sätts igen slutar cirkulationen av luften fungera. Partiklar av damm och färg kommer då att finnas i lackboxens luft vilket kommer ge lacken små prickar och bli ojämn. Smuts som fastnar i lacken medför extra jobb som kräver extra onödiga mantimmar.

Väggar och golv är mycket igensatta av lackfärger efter år av lackering. Det finns oftast roterande växlar och batterier i ventilationssystem till lokalerna. Dessa växlare är så igensatta av slipdamm och lackdamm att växlarna slutar att fungera. 

 Här frigör vi dem så gott som helt från smutsen med NEO-metoden.

Idag har NEO många verkstäder runt om i landet vi servar och har med NEO-metoden ökat omsättningarna och förlängt livslängden på aggregaten.

Du kan teckna våra serviceavtal där vi har en årlig rengöring och en månatlig servicegenomgång av verkstaden. Vi utför även byten och justeringar av ventilationsaggregaten samt kanalerna.

Läs mer om vårat deltagande här och få gratisbiljett till mässan