Mögelsanering

Mögelsanering

Mögelsanering

Mögel är en svamp som kan växa både inomhus och utomhus i fuktiga miljöer. I fastighet växer mögel i områden med hög luftfuktighet eller fukt, till exempel i källare, badrum, kök eller tvättstugor. Mögel kan också växa på fuktiga möbler, mattor eller kläder. När mögelsporer finns i luften kan de andas in och orsaka en rad olika hälsoproblem, bland annat allergiska reaktioner, hosta och nästäppa. Om du misstänker att du har ett mögelproblem i ditt fastighet är det viktigt att låta en fackman undersöka området. På. Nordisk energioptimering har vi många års erfarenhet av  mögelsanering. Vårt team av certifierade tekniker kommer att arbeta snabbt och effektivt för att identifiera källan till problemet och utarbeta en plan för att sanera möglet. Dessutom kan vi ge råd om hur man kan förebygga mögelproblem i framtiden.

Varför uppstår mögel?
Mögel är en typ av svamp som trivs i fuktiga miljöer och kan orsaka allvarliga skador på byggnader om de inte kontrolleras. Fukt är den viktigaste ingrediensen som mögel behöver för att växa, och den kan komma i många former, till exempel vatten, is eller vattenånga. När den relativa luftfuktigheten (RH) i en byggnad är mer än 75 % finns det risk för mögeltillväxt. Om mögel redan har börjat växa kan det synas som fuktiga fläckar, bubblor i mattor eller tapeter eller missfärgade ytor på väggar, golv eller tak. Mögel kan också orsaka en ökning av sporer i luften, vilket kan vara skadligt för människors hälsa. Därför är det
Sanering av Mögel

På  Nordisk energioptimering  förstår vi vikten av ett hälsosamt hem eller kontor. Mögel och fukt kan inte bara orsaka omfattande skador på din egendom, utan kan också innebära allvarliga hälsorisker. Därför erbjuder vi en omfattande mögelsaneringstjänst som gör att din fastighet ser ut och känns som ny. Oavsett omfattningen av det arbete som krävs kan du vara säker på att vi alltid tillhandahåller en grundlig dokumentation med bilder före och efter saneringen. Så om du letar efter ett företag som du kan lita på när det gäller att ta hand om dina problem med mögel, behöver du inte leta längre. Vi på Nordisk Energioptimering hjälper dig.

Läs mer om vårat deltagande här och få gratisbiljett till mässan