Ridåvärmare

Rengöring av ridåvärmare

En ridåvärmare är en typ av uppvärmning som sitter ovanför dörrar, portar och utgångar. Dessa värmekällor förhindrar kallras och till att hålla området runt dörrar, portar och utgångarna varma.

Ett problem som kan uppstå med ridåvärmarna är att de kan bli smutsiga. Detta kan hända om det samlas damm eller annan smuts på ytan av värmarelementet, eller mellan lamellerna Smutsiga ridåvärmare kan vara mindre effektiva och kan också ge en dålig luftkvalitet i rummet. För att undvika detta problem bör man regelbundet rengöra ridåvärmarna för att förhindra att smuts samlas på dem.

 NEO-METODEN OCH RENGÖRING AV ridåvärmare

Nordisk Energioptimering använder sig utav sin egenutvecklade och innovativa metod, NEO-metoden, som är en kombination av torris och specialutrustning för effektiv rengöring. Neo-metoden innebär att man använder kolsyreis i flytande form för att skjuta bort smuts, föroreningar och andra ämnen från ridåvärmarna . Detta är en effektiv metod för att få bort även de mest fastsittande föroreningar, såsom mögel, alger och annan smuts.

En av de främsta fördelarna med NEO metoden är att det är en skonsam metod som inte skadar ytan på ridåvärmarna Det är viktigt så att använda en metod som inte skadar ytan är viktigt för att bevara dess livslängd och effektivitet.

Dessutom är NEO metoden en snabb och enkel metod att använda. Det är också mycket miljövänligt eftersom kolsyre är en naturligt förekommande gas och inte släpper ut några skadliga ämnen i luften.

Sammanfattningsvis är NEO metoden den bästa metoden att rengöra kyltorn eftersom den är effektivt, skonsamt och miljövänligt.

Läs mer om vårat deltagande här och få gratisbiljett till mässan